2015

Strelecká súťaž III ročník

trelecká súťaž.

Strelecká súťaž.

Občianske združenie UN-VETERAN SLOVAKIA a Ženijný prápor Sereď v spolupráci so ZV SR, klub Sereď Vás srdečne pozývajú na III. ročník streleckej súťaže v streľbe z pištole, ktorú organizujeme pri príležitosti Medzinárodného dňa príslušníkov mierových síl OSN.

Súťaž sa uskutoční dňa 30.5.2015 od 09.00 hod. na strelnici v kasárňach Žpr Sereď.

Prezident OZ UNVS

III. ročník streleckej súťaže pri príležitosti Medzinárodného dňa príslušníkov mierových síl OSN.

Občianske združenie UN-VETERAN SLOVAKIA a ženijný prápor v spolupráci so Zväzom vojakov SR klub Sereď usporiadali na dnešný deň III.ročník streleckej súťaže .

Podujatie bolo zorganizované pri príležitosti Medzinárodného dňa príslušníkov mierových síl OSN.  Na streľnici v kasárňach ženijného práporu v Seredi sa stretli jednotlivé družstvá, aby si zmerali svoje sily. Okrem profesionálnych vojakov to boli príslušníci štátnej i mestskej polície.  Súťažilo sa v trojčlenných družstvách a to v streľbe z pištole , kde bola určená poloha  v stoji a strieľalo sa na terč vo vzdialenosti cca 25m.  Zbrane a strelivo zabezpečil ženijný prápor.  Pravidlá boli jednoduché, hodnotil sa počet dosiahnutých bodov.

Súťaže sa zúčastnilo celkom 20 družstiev a o bezproblémový priebeh súťaže sa postarali príslušníci ženijného práporu PS Sereď.

Pre účastníkov bolo prichystané občerstvenie a podával sa i guláš. Na záver streleckej súťaže prezident združenia plk.v.v. Štefan Jangl vyhodnotil najlepšie družstvá a najlepších strelcov a všetkým zúčastneným poďakoval za účasť.

Družstvá na prvých troch miestach získali diplom a pohár, traja najlepší strelci diplom a medailu.

Výsledky:

družstvá:

1. VÚ 2206 Topoľčany

2. VÚ 1049 Sereď

3. VÚ Sereď

jednotlivci muži:

1. rtn. Patrik Selucký

2. nadpor. Marek Vlnka

3. slob. Lukáš Marcinkech

jednotlivci ženy:

1. rtn. Markéta Novotná – armáda ČR

2. por. Lenka Pekárková

3. Zuzana Kadlečíková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *